Der er ikke noget bedre end at gemme de minder, man har, for livet. Det kan man naturligvis gøre, når man tager billeder og gemmer dem digitalt. Det er noget, som rigtig mange mennesker gør, og det er noget, der har fundet sted, så længe det har været muligt. Sådan vil det nok også blive ved med at være.

Hvis man gerne vil gemme sine minder, så skal man altså sørge for at komme op på mærkerne – for ellers kan man meget hurtigt glemme dem igen. Der er ikke noget bedre end at gemme minder til fremtiden, for så kan man altid se tilbage på dem. Det er i hvert fald noget, som så godt som alle mennesker kan have glæde af. Man kan både gemme videoer og billeder, og det er som sådan kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er muligt. Man kan derfor lige så godt komme i gang med at gemme alle de minder, man har, digitalt.

Begynd allerede i dag

Hvis man er helt ny inden for dette, så skal man selvfølgelig lige i gang. Det bedste, man kan gøre, er at starte med at tage billeder af alt det, som man holder af. Så er man ligesom i gang. Det kan være en god idé at tage kameraet med sig rundt, og det er endnu bedre, hvis man medbringer det, når man skal noget specielt. Man har som regel altid en meget god fornemmelse af, hvad det er, man gerne vil kunne se tilbage på senere hen og huske. Det er oplagt at få gode minder fra fødselsdage og rejser, mens bryllupper også er noget, der skal med ind i minderne til fremtiden.

Når man gemmer sine minder digitalt, så har man også altid mulighed for at tilgå dem igen. Det er en god ting.