Når man tænker på stress, det at være stresset og symptomer på stress, så forbinder man det ikke ligefrem med akupunktur og akupunkturbehandlinger.

Men det viser sig, at akupunkturbehandling faktisk er en særdeles effektiv behandlingsform imod stress og symptomer på langvarig stress. Behandlingen med akupunkturnålene sørger nemlig for at løsne op i hele kroppens muskler og led, således du bliver afspændt og rolig.

I mange tilfælde kan stress både sætte sig i kroppen som en fysisk og psykisk belastning, hvorfor akupunkturbehandlingen med fordel kan anvendes i kombination med samtaleterapi. På den måde bliver behandlingen målrettet mod både kroppen og sindet, som i mange tilfælde med stress, kan være overbelastet i en længere periode.

 

Hvordan foregår stressbehandling med akupunktur

Akupunktur til behandling af stress og symptomer på stress foregår på den måde, at man kombinerer akupunkturbehandling med coachsamtaler for at hjælpe patienten med at opnå personlig udvikling – og for at komme tilbage til livet igen efter et sygdomsforløb med stress.

I denne behandlingsform mod stress anvendes traditionel kinesisk akupunktur kombineret med positiv psykologi, som hjælper patienten til langsomt men roligt at slippe af med sin stress og opnå ro i sindet.

Helt konkret består stressbehandlingen af coachsamtaler fulgt op af akupunkturbehandlinger.

 

Vigtigt at have fokus på både krop og sind i behandlingen af stress

Det er utroligt vigtigt, at man har fokus på at behandle både kroppen og sindet, når det handler om at komme på den anden side af stresssygdom. Stress har mange ansigter og ofte sætter stress sig både i kroppen og i sindet.

Mange der er stressramte har derfor både psykiske såvel som fysiske symptomer på det, og hvis man kun behandler den ene del af det, så vil den anden del af stressymptomerne altid lure lige under overfladen og følge dig overalt.

Fokus på at behandle både krop og sind, når man har stress, er et vigtigt skridt i din personlige udvikling, og det sørger for at du kommer sikkert og roligt på den anden side af dit sygdomsforløb.

 

Få behandling mod stress hos Akugraf i Aalborg

Akugraf er en akupunkturklinik i Aalborg, som tilbyder behandlingsforløb mod stress ved hjælp af akupunktur og samtaleterapi.

Behandlingsformen kaldes AkuCoach stressbehandling og omfatter afspænding af både krop og sind.

Og hvis du ikke er så glad for nåle, men alligevel kunne tænke dig at prøve AkuCoach, så tilbyder klinikken også behandling med laserlys eller lydbølger. Denne form for behandling er fuldstændig smertefri og er derfor perfekt for dig, som lider af nåleskræk.

Explore More

Find en god tandlæge hjemmefra med research

Flere gange i livet kan man blive nødt til at skifte tandlæge. Det kan også være du selv tager valget, fordi du er træt af egen tandlæge. Dermed bliver man

Inspiration til udendørs træning

Foråret er ved at være over os, så det er nu du skal i sportstøjet og i gang med at træne udenfor. Du kan enten løbe, cykle, svømme, træne i

Sådan giver du dig selv den ultimative kaffeoplevelse

Velkommen til den ultimative kaffe guide, hvor vi vil udforske hemmelighederne bag den perfekte kaffeoplevelse. Uanset om du er en kaffenørd, en nybegynder eller bare elsker duften af friskbrygget kaffe,