Danskerne har mange forskellige måder, hvorpå de får lidt ekstra luksus ind i deres hverdag. Nogle investerer i en lækker ansigtsbehandling eller en lang massage. Andre synes, at velvære kommer af en god lang løbetur eller en times yoga med venner og veninder. Fælles for os alle er, at vi elsker at passe godt på os selv og vores krop. Vi elsker at forkæle os selv, og vi har det i bund og grund bedst, når vores krop, vores hjem og alle vores omgivelser er velplejede og i god stand.

 

Derfor skal vi selvfølgelig også passe godt på vores tænder. For de fleste er pæne og velfungerende tænder et absolut must for, at hverdagen kan fungere optimalt. Desværre er der i dag alt for mange, som tilsidesætter deres tænder, fordi de har et indtryk af, at tandpleje altid er besværligt og ikke mindst utroligt dyrt. Dette er dog ikke længere tilfældet. Takket være ny teknologi har tandlægerne i dag udviklet utallige smarte behandlingsmuligheder til tænderne, som kan udføres nemt og bekvemt. Hos den private tandklinik 1Smile, som ligger både i Aarhus og København, har de sat priserne helt i bund på alle deres behandlinger. Én af deres mest populære tilbud er deres professionelle tandblegning.

 

Tandblegning er et oplagt valg til dig, som længe har været træt af gullige eller grå tænder. Dine tænder udsættes hver dag for fødevarer og drikkevarer med meget farve i – heriblandt rødvin, kaffe eller stærke karryretter. Gennem tiden vil tænderne tage farve af dette, og resultatet er, at den hvide farve forsvinder og erstattes med gule eller grå nuancer. Er dette også tilfældet for dig, er der dog ingen grund til bekymring. 1Smile hjælper dig nemt og hurtigt med at få det flotte hvide smil tilbage, så du igen kan føle, at dit tandsæt er sundt og velplejet.

 

Er du stadig skeptisk? Måske har du tidligere forsøgt at blege dine tænder med håndkøbsmidler – helt uden effekt. Det er der en naturlig forklaring på. Det stof, som bleger tænderne, hedder brintoverilte. Stoffet kan være skadeligt ved overforbrug, og derfor siger lovgivningen, at kun uddannede tandlæger må bruge tandblegningsmidler, som indeholder en stor mængde af dette. I de tandblegningsmidler, som du kan købe på apoteket eller over nettet, er der derfor reelt set næsten intet blegemiddel i. På grund af den ekstremt lave mængde brintoverilte virker disse blegemidler kun minimalt, og desuden tager disse behandlinger meget længere tid.

 

Hos 1Smile kan de nemt og effektivt hjælpe dig med at få dit flotte og velplejede smil tilbage. De professionelle tandlæger på klinikken kan hurtigt vurdere, hvor store mængder blegemiddel der er brug for i netop dit tilfælde, og i løbet af få behandlinger vil du kunne se tydelige resultater. Lyder det som noget for dig, så kontakt 1Smile allerede i dag og hør mere.

Explore More

Pas på dine tænder – gå til en dygtig tandlæge

2. October 2022 0 Comments 0 tags

Du har kun ét sæt tænder hele dit liv, så det er vigtigt at passe på dem! En dygtig tandlæge kan hjælpe dig med netop det. De kan give dig

Inspiration til udendørs træning

28. February 2021 0 Comments 0 tags

Foråret er ved at være over os, så det er nu du skal i sportstøjet og i gang med at træne udenfor. Du kan enten løbe, cykle, svømme, træne i

Få hvide tænder med en professionel tandblegning

3. April 2022 0 Comments 0 tags

Har du i et stykke tid gået og været lidt usikker på dit smil? Det er måske ikke så meget selve smilet, men mere dine tænder, som du måske synes