Det kan naturligvis være meget lækkert med nogle kager og rundstykker på arbejdet af og til. Men det er nu ikke det sundeste i verden. Man kan ofte mærke det rent fysisk og man kan have svært ved at koncentrere sig senere. Det er derfor en god ide at du som firmaejer tage ansvar og sørge for, at der er mere frugt og grønt på jobbet end kager og rundstykker. Læs med her for at lære mere om, hvorfor det er vigtigt at gå op i og hvordan du gør.

Derfor bør du gå op i arbejdernes sundhed

Det er vigtigt at gå op i arbejdernes sundhed, fordi man skal skabe et godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads. Og dette kræver, at man sætter ind på flere forskellige fronter.

Det kræver naturligvis, at man er god til at skabe en hyggelig stemning på arbejdspladsen, hvor folk har lyst til at være. Men man skal samtidig kigge på arbejdernes sundhed og generelle trivsel. Og her er det vigtigt at snakke om mad også.

Det kan samtidig gå ret meget ud over firmaet, hvis der bliver serveret alt for meget kage og rundstykker hele tiden. Dette påvirker os ret meget og kan gå ud over koncentrationsevnen. På den måde kan arbejdsevnen for de enkelte arbejdere altså også dvale en hel del, blot fordi de har fået alt for meget kage et par timer forinden. Blodsukkeret ryger op og ned og det er ikke det sundeste i verden.

Det handler om at skabe en god kultur, hvor arbejderne forstår at det er sundest at tage et æble fremfor et stykke kage mere.

Bestil sund mad udefra

Det er slet ikke så svært at få mad leveret til arbejdspladsen, hvis det er noget man gerne vil prioritere som firmaejer. Du kan undersøge muligheder for en frugtordning til virksomheder og lignende. Det er også en god idé at have fat i det firma, som eventuelt leverer maden til din kantine. Det er vigtigt at der her også bliver leveret sund mad, så du dermed opfordre dine arbejdere til at spise sundt, når de er på arbejde.

Der er ret mange forhandlere at vælge imellem, hvis du gerne vil lave noget sundere kantinemad og en frugtordning. Det er derfor en god ide at lave nogle undersøgelser omkring forskellen mellem disse. Derfor bør du også sætte lidt tid af til at finde frem til den helt rette.

Noget af det du blandt andet skal have fokus på er, hvor godt et ry de enkelte firmaer har. Det er meget vigtigt at få fat i nogle firmaer, som andre mennesker har været meget glade for at benytte. På den måde er du sikker på, at det også bliver en dejlig oplevelse for dig og dine arbejdere.

Explore More

Inspiration til udendørs træning

28. February 2021 0 Comments 0 tags

Foråret er ved at være over os, så det er nu du skal i sportstøjet og i gang med at træne udenfor. Du kan enten løbe, cykle, svømme, træne i

Pas på dig selv med behandling hos den rette klinik

19. April 2022 0 Comments 0 tags

Vi kan alle komme ud for at have behov for et indgreb eller at ændre noget ved vores krop. Du kan komme ud for en ulykke, din krop kan udvikle

Rosacea og ost

8. February 2022 0 Comments 0 tags

Ca. 70.000 danskere lider, lige som mig, af rosacea, og kender både til de udfordringer men også begrænsninger det giver, bla. i forhold til kost. En af disse begrænsninger er