Denne ansigtsmaske er fremstillet af en vulkansk aske, der har opsuget mineraler og vitaminer fra jorden gennem de adskillelige tusinde år. Den har været brugt i over 4000 år som en del af en naturlig skønhedsbehandling for hud og hår. Forekomster findes kun dybt under Atlasbjergene i Marokko. Produktet er promoveret gennem fair trade, som har emballeret produktet. En anvendte teknologi ved fremstillingen af masken involverer, at der anvendes en blanding af fyr olie og anis, som er nogle af de mest rensende olier, der findes i naturen.

RAZspa Cleansing Mask et Fairtrade høj kvalitets produkt

Rense-masken er særdeles sugende, og den har en enestående evne til at optage vand og fedtstoffer, hvilket gør den ideel til rensning af huden. Mens urenheder fjernes, erstattes de af nærende mineraler, der er berigende for huden. Din hud specielt i ansigtet kan hurtigt kommer til at se træt ud når du bevæger dig rundt i efteråret vejr. Du kommer måske tit afsted uden en ultra let paraply. Så bliver du sikkert tit gennemblødt i efterårets blæst og masser af regn. Det frisker ikke din hud op det gør tilgengæld Rense-masken da den har et større indehold af silica, magnesium, kalium, calcium og andre mineraler samt sporstoffer end andre typer af ler. Disse mineraler giver leret en særdeles afgiftende virkning.

RAZspa Cleansing Mask 200g – Masken du ikke skal sidde med

Rense-masken har en mild, sød duft. Ifølge kliniske studier har den en række gunstige virkninger i form af mindre tørhed, færre hudskæl og en mere klar, elastisk, fast og struktureret hud. Huden bliver mindre fedtet og tilstoppede porer renses. En mere glat hud skabes på grund af, at de døde hudlag fjernes. Leret, der anvendes i masken har en pH værdi på mellem 6,9 og 7,5.

RAZspa Cleansing Mask ansigtsvask på rekord tid

Produktet blandes omhyggeligt. Der færdige produkt giver to glas. Det færdige produkt kan holde i halvanden måned. Det fungerer godt som en makeup fjerner, og med forsigtighed kan man fjerne selv vandfast mascara. Det kan også anvendes som barberskum for irriteret hud efter en barbering. Ellers anvendes den som en hovedbunds-maske mod irritationer og fedtet skæl, og den giver en skånsom rengøring af ansigtet morgen og aften.

RAZspa Cleansing Mask med de mange funktioner og Fairtrade

Raz Spa har en salon i København baseret på Økologi og ’Fair trade’. Konceptet hviler på ideen om at kroppen er en enhed og det er baseret på ayurvedisk medicin. En vigtig del af denne lære er at man ikke lægger noget på huden som man ikke ville putte i munden. Syntetiske parfumer eller mineralske olier er derfor ’bandlyste’. Den medicinske overlevering ayurveda er praktiseres og er blevet udviklet i Indien gennem mere end 2.000 år. Den bygger på et righoldigt materiale indsamlet og overleveret gennem generationer af ayurvediske alternative behandlere. Målet med ayurvedisk terapi er at optimere det enkelte menneskes fysiske og psykiske livskvalitet og samtidig sikre det bedst muligt mod fremtidige sygdomstilfælde. Mennesketyper i det ayurvediske system er kendetegnede ved særlige fysiologiske og mentale karakteristika. Den ayuvedisk behandling baserer sig ofte på medicin lavet på planteekstrakter kombineret med diæter, yoga og/eller massage.

Bestanddele fra udviklingslande er til stadighed en væsentlig del af Fair Trade’s forretningskoncept. Arbejderne der har produceret varerne, har fået en ordentlig løn og god behandling og en minimal belastning af miljøet tilstræbes altid sikret.