Det er ikke nemt at være forældre, specielt ikke når man har flere børn, mens man har en lille en. Det er meget arbejde, og der er helt sikker ofte brug for en hjælpende hånd. Men en hjælpende hånd behøver ikke nødvendigvis at være et andet menneske, en slyngevugge kan altså også hjælpe.

Slyngevugge med vuggemotor

Måske har du hørt om den før. Slyngevuggen med vuggemotor. En rigtig smart vugge, der automatisk får vuggen til at bevæge sig. Det vil sige den bliver ved med at vugge, fordi den er automatisk. Der er ikke brug for en mor eller far der står bagved og vugger frem og tilbage, så familien kan få en pause.

Små børn har brug for ro og søvn, og ro og søvn kan være svært at få, specielt med flere børn i huset. Sådan en vugge der automatisk vugger barnet, kan være med til at give den lille den ro den har brug, og kan gøre det nemt for barnet at falde i søvn. Vuggemotoren der er tale om hedder Membantu vuggemotor. Den er rigtig smart og kan gøre hverdagen lidt nemmere.

Sådan kan en vuggemotor hjælpe

Familielivet er kaotisk og stressende. Det er det både for barnet, men også for forældrene. Når denne vugge får barnet til at falde til ro og falde i søvn, hjælper det jo selvfølgelig barnet med at få den søvn den har brug for. Uden nok søvn, kan et barn hurtigt blive hysterisk og sur, dagen efter. Det vil man både som forældre men sikkert også barnet selv, helst undgå.

Derudover er det ikke nemt at være forældre. Der er mange andre ting der skal gøres, udover at tage sig af den lille. Det kan være svært at finde tid til de andre børn man har, fordi den nye og lille, græder meget, ikke vil falde til ro og hele tiden skal have opmærksomhed. Når de bare ligger i vuggen, behøves der ikke holdes så meget øje med dem.

Det vil sige der er mere tid til at være sammen med de ældre børn, der er mere tid til at slappe af sammen, tid til at gå gjort de ting man elles ikke kan, som at gøre rent eller vaske tøj eller tid til at sætte sig ned og spise et lækkert måltid. Der er mere tid til at være familie.

Den tid fortjener alle forældre, fordi det er bestemt aldrig nemt med en ny en i familien, fordi små børn og babyer aldrig er nemme. Det er stort arbejde og ansvar, men hvis man kan få den her ekstra tid, kan man jo lige så godt tage i mod den og nyde den. Så prøv den automatiske vugge ad, og gøre hverdagen lidt nemmere, så du også kan mærke alle fordelen ved familie.

 

Explore More

Få en bedre nattesøvn med en tyngdedyne

En god nattesøvn er vigtigt for både din sundhed og dit velvære. Har du problemer med din nattesøvn kan en tyngdedyne være svaret. En tyngdedyne er en dyne, der er

Sådan får du sunde vaner

Det kan være svært at skabe sunde vaner, men her kan du læse om flere af slagsen, og hvordan du får dem. Det handler om motion, mad og søvn. Motion

Paintball og Hardball: Adrenalinfyldte Spiltyper

Del 1: Paintball – Strategi og Adrenalin på Banen Introduktion til Paintball Paintball er en sport, der byder på intens action og strategisk dybde, hvilket gør den til en favorit