Alle ved, at rygning er usundt. Dertil generes mange af cigaretrøgen, trods man ikke selv er ryger.

Selv rygere gør det. Det kan være en svær afhængighed at komme til livs, men i dag ryges der oftest med stort hensyn bl.a. at rygning mange steder foregår udendørs. Mange rygere er dertil blevet dampere, både for at komme afhængigheden til livs, men nogle også fordi de godt kan lide at ryge.

Damp, ikke røg

Dette har skabt et nyt marked for rygere, hvor forskellige smag ryges og dampes. Men også med fokus på nikotinindholdet og heraf afhængigheden. For det er oftest de rygere, som gerne vil holde op kæmper med.

At blive damper har for mange tidligere cigaretrygere bidraget til en bedre lugt omkring dem.

Det har medført, at der er kommet flere dampere til. Så har du selv overvejet damperen som vej ud af din cigaretrygning, så kan du finde masser af information og inspiration her. Udvalget er stort med masser af forskellige smagsoplevelser uden den lugtende og generende cigaretrøg, som mange i dag finder utålelig.

Især hvis man også er udsat som astmatiker eller lignende, hvilket jo er fuldt ud forståeligt.

Vil du gerne cigaretrøgen til livs?

Sundhed er alfa og omega for mange i dag. Og det er jo slet ikke så mærkeligt, idet det giver øget livskvalitet. Motion er ligeledes vigtig, også selv om du fortsat ryger eller er damper.

Det kræver målsætning og ændring af vaner, at ville holde op med at ryge, men damperen kan for nogle være skubbet til at kvitte den usunde afhængighed helt. Motion kan være et stort bidrag hertil, hvis du ikke allerede gør det, idet kroppen og lungerne iltes på sundeste vis. Det skaber dertil dopamin, serotonin og endorfiner til hjernen som bidrager til livsglæden.

Målsætning

Alt i livet kræver målsætning uanset hvad man vil. Så lav evt. en plan også gerne med delmål. På den måde kan du finde din vej til at lykkedes på flere fronter. Slå dig ikke i hovedet, hvis du falder i.

Det er menneskeligt, men kom op på hesten igen. At holde op med at ryge klarer nogle nemmere end andre. Men måske du også behøver anden hjælp hertil. For der kan selvfølgelig være livssituationer, som gjorde at man blev ryger. Det er i hvert tilfælde værd at have i tankerne.

Explore More

Frøsnappere i Airfryeren: En Solskinsmorgen med Familie og Venner

9. March 2024 0 Comments 0 tags

Solens stråler kærtegner mit ansigt gennem soveværelsesvinduet. En smuk søndag morgen venter, og duften af friskbrygget kaffe blander sig med lyden af fuglekvidder. I dag er det en speciel dag,

Behandling af sportsskader: Overbelastningsskade

24. September 2023 0 Comments 0 tags

En overbelastningsskade opstår, når en kropsdel bliver udsat for gentagne belastninger eller for meget stress over en længere periode. Dette kan ske i forbindelse med sport og fysisk aktivitet, hvor

Rosacea og ost

8. February 2022 0 Comments 0 tags

Ca. 70.000 danskere lider, lige som mig, af rosacea, og kender både til de udfordringer men også begrænsninger det giver, bla. i forhold til kost. En af disse begrænsninger er